Gratis kippenhok maken bouwplannen

Op deze pagina kan u enkele gratis bouwplannen downloaden om kippenhokken te maken. In totaal zijn het drie bouwplannen, allen Nederlandstalig. Deze bouwplannen zijn relatief gemakkelijk te begrijpen.

Gratis?

Ja, ze zijn helemaal gratis. We geven ze weg omdat we weten dat niet iedereen meteen tienduizend plannen nodig heeft om ook andere dingen te maken. Wel heb je minder keuze om de kippenhokken te maken in de maten waarin je het wilt, maar als u een degelijke technische kennis hebt weet u hier wel raad mee. Om de kippenhokplannen te bekijken dient u ons te sharen op Facebook, of een andere sociale media website. Dat kan onderaan de pagina.

Kippenhok 1

Het eerste kippenhok is een relatief klein kippenhok waar u eenvoudig en goed wordt uitgelegd hoe u een dergelijk hok in elkaar steekt. Het kippenhok is geschikt voor één of twee kippen, en voor de rest is het een simpele maar effectieve oplossing. Om het eerste kippenhok te maken klikt u op de eerste link na het delen van onze webpagina.

 

 

Kippenhok 2

Het tweede hok is wat groter dan het eerste, en is geschikt voor drie tot vier kippen, afhankelijk van de grootte ervan. De handleiding is helder en duidelijk, en veel hebt u niet nodig om aan de slag te gaan. Net als het eerste hok is het bij dit hok zo dat het enkel gaat om een hok waar kippen kunnen overnachten, en niet om een ren.

 

Kippenhok 3

Het derde hok is een stappenplan van Gamma voor een groter kippenhok, voor een dozijn kippen in te huisvesten. Het bouwplan is wel wat moeilijker te begrijpen dan de vorige twee, en Gamma wil ook heel graag dat je de spullen daar komt kopen. Maar laat u niet wegjagen door de commerciële aard ervan, voor de rest is het een degelijk maar moeilijk plan.

 

Download de kippenhok bouwplannen

Om de kippenhokbouwplannen te kunnen bekijken hoef je alleen maar ons te delen op Facebook, Twitter, Linkedin of Google+. Na dat te hebben gedaan kan je ze op deze pagina vinden in de volgorde waarin we ze bovenaan hebben geplaatst. Hieronder kan je dit doen!

  • Deel ons en download:

    Bedankt voor het delen!

    Kippenhok 1

    Kippenhok 2

    Kippenhok 3